Föredrag & Kurser

Inspirerande föredrag

Tycker du det är svårt att orientera dig i djungeln av hälsoråd? Vem ska man egentligen lyssna på? Vad ska man egentligen äta? Vilka fler faktorer påverkar vårt välmående?

Vi på EvoMed jobbar utifrån evolutionsmedicinskt perspektiv för att återställa och uppnå hållbar hälsa. Det innebär att vi utgår från det människan evolutionärt är skapad för gällande mat, rörelse, sömn och återhämtning. Vi har hög tillit till människokroppens egen förmåga att hålla sig frisk och skadefri när vi förser den med rätt förutsättningar.

Du kan med rätt verktyg främja din hälsa och motverka sjukdom och det vill vi gärna inspirera dig till! Blir du intresserad? Tveka inte att kontakta oss på jennyskilberg@evomed.se för att boka ert föredrag kring kroppslig optimering, livsstilsdesig eller varför inte vikten av att ha fungerande fötter som står i kontakt med moder jord?


Kurser

Kommande kurs i livsstilsdesign.

Känner du att du behöver mer hjälp och kunskap över tid för att kunna förändra din livsstil mer hållbart? Kanske tycker du att det skulle vara skönt att få göra livsstilsförändring tillsammans med andra och att som mindre grupp ta till sig ny kunskap och under tiden stötta varandra? Då säger vi håll utkik, snart kommer det en kurs i livsstilsdesign för dig som vill återfå eller öka din hälsa inifrån och ut. Alla våra kurser grundar sig i vetenskaplig evidens och utgår från evolutionsmedicinskt perspektiv.


Jenny Skilberg som är leg. kiropraktor och funktionsmedicinsk terapeut började sin egen resa utifrån tron att hon borde kunna må så mycket bättre än hon gjorde. Humörsvängningar, låg energi, muskelvärk, kronisk järnbrist, övervikt sedan graviditet, artros och huvudvärk var några symtom som hon brottades med. Efter närmare tio års laborerande landade Jenny i funktionsmedicinens värld vilket har givit förklaringar och förståelse för hälsa inifrån och ut. Att sedan kombinera det med kompetens som leg. kiropraktor ger en helhetssyn på hälsa som genomsyras av resultatet.