Om oss

EVOMED ligger i Torsby Sportcenter. Vi finns i samma lokaler som Torsby Ski Tunnel och   60°NORD Functional Training. 

EVOMED erbjuder kiropraktik, fysioterapi, privatläkare, massageterapeutisk behandling och avslappnande massage samt föreläsningar för både privatpersoner och företag. Vi som jobbar här är Jenny Skilberg, Jenny Boström, Ann Jonsson, Thomas Tönnerfors och Mareike Claussen Geb Dreidax. Mer om våra medarbetare kan du läsa här nedan.


Jenny Skilberg, leg. kiropraktor, funktionsmedicinskt utbildad och föreläsare.

Jenny är klinikägare och leg. Kiropraktor med passion för hela kroppen, inifrån och ut. Jenny är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolans femåriga utbildning i Stockholm och FMVUs fortbildning inom Funktionsmedicin. Jenny ser kroppen som en helhet och arbetar utifrån varje individs behov och kroppsegenskaper. Jenny är också utbildad inom nåltekniken Dry Needling.

Med ett djupt intresse för evolutionsmedicin är Jenny även föreläsare inom ämnet tillsammans med livsstilsdesign. Jenny brinner för att sprida kunskap och inspirera människor till ett friskare leverne som människan är skapt för både biomekaniskt och biokemiskt.
Vill du göra en bokning hos Jenny görs det enklast i onlinebokningen alt info@evomed.se, i övriga fall nås hon på jennyskilberg@evomed.se

Jenny Boström, cert. massageterapeut och administratör

Jenny är den dansante massören som är uppvuxen i Timrå. Vi delar Jenny med Kulturskolan i Torsby där hon är danslärare på halvtid. Hos oss är massageterapeut och har en förkärlek och nyfikenhet kring foten och dess betydelse för kroppen. En tjej med mycket energi för rörelse som gärna löptränar, går en golfrunda eller tar ett cykelpass i lag med maken.

Jenny är också vår klippa för bokningar och det är henne du får hjälp av när du ringer eller mailar till oss.

Vill du komma i kontakt med Jenny nås hon på jennybostrom@evomed.se. Boka en tid görs smidigt i onlinebokningen.

Ann Jonsson, leg. fysioterapeut

Ann Jonsson, leg. fysioterapeut är en stark styrkelyftare med rötter från Ekshärad och hon har gedigen erfarenhet med över 30 år som fysioterapeut både på Torsby sjukhus och nu senast inom primärvård i Karlstad. Under sin tid i Torsby hjälpte hon elever på Idrottsgymnasiet i Torsby för att prestera smärt- och skadefritt. Med vidareutbildning inom bl a ortopedisk manuell terapi, akupunktur och rehabiliterande träning behandlar hon och tänker långsiktigt. Stor vikt läggs vid att varje individ ska få rätt bedömning, rehabilitering och träning för hållbara resultat. Undersöker och behandlar alla besvär från rörelseapparaten, även utreder och behandlar godartad lägesyrsel (kristallsjuka).
Ann bokas i onlinebokningen och vill du komma i kontakt med henne kan du maila annjonsson@evomed.se

Mareike Claussen Geb Dreidax, leg. distriktsläkare, PhD i Genetik och masterexamen i Biologi

Mareike är klinikens läkare och kommer ursprungligen från Tyskland. Via en lång omväg bl a förbi universitet i Oxford och med en doktorsavhandling i genetik och masterexamen i biologi landade hon tillslut här i Torsby med sin make. Här trivs de väldigt bra på sin hästgård i Rinn med fyra barn och ett biologiskt mångfald av djur!
Efter många år inom Region Värmland som distriktsläkare kommer Mareike nu gästspela hos oss innan hon ger sig iväg på ytterligare en långresa med familjen med siktet inställt på Bajkalsjön.

Mareike är nyfiken och passionerad kring vad som orsakar sjukdom och ohälsa hos sina patienter och lägger den tid som behövs för att kunna utreda varje enskild individ grundligt och specifikt.

Bokning görs smidigt i vår onlinebokning. Vill du komma i kontakt med Mareike mailar du mareike@evomed.se

Thomas Tönnerfors, leg. kiropraktor

Thomas är den fd hockeykillen som bor i kringelstan Södertälje. Han är nyfiken och alltid sugen på äventyr, därav att han kommer till oss och jobbar trots avståndet! När Thomas är ledig bilar han gärna ner till Alperna tillsammans med frun och cyklar mountainbike. På hemmaplan är det padel och längdskidor som gäller, passande nog.

Thomas har lång erfarenhet som kiropraktor och jobbar gärna med laser som komplement till kiropraktiska justeringar. Thomas är mycket mån om att patienten ska känna sig väl omhändertagen. Just nu är Thomas på paus här i Torsby och jobbar på med sina patienter i hemstaden.