Om oss

EVOMED ligger i Torsby Sportcenter. Vi finns i samma lokaler som Torsby Ski Tunnel och   60°NORD Functional Training. 

EvoMed erbjuder kiropraktisk behandling, friskvårdsmassage och funktionsmedicinsk behandling samt föreläsningar för både privatpersoner och företag. Vi som jobbar här är Jenny Skilberg, Jenny Boström och Patrik Myhre. Mer om våra medarbetare kan du läsa här nedan.


Jenny Skilberg, leg. kiropraktor, funktionsmedicinsk terapeut och föreläsare.

Jenny är klinikägare och leg. Kiropraktor med passion för fotens funktion och påverkan på kroppen. Jenny är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolans femåriga utbildning i Stockholm och FMVUs fortbildning inom Funktionsmedicin. Jenny ser kroppen som en helhet och arbetar utifrån varje individs behov och kroppsegenskaper, gärna med kiropraktik och funktionsmedicin i kombination. Jenny är också utbildad inom nåltekniken Dry Needling.

Med ett djupt intresse för evolutionsmedicin är Jenny även föreläsare inom ämnet tillsammans med livsstilsdesign. Jenny brinner för att sprida kunskap och inspirera människor till ett friskare leverne som människan är skapt för både biomekaniskt och biokemiskt.
Vill du göra en bokning hos Jenny görs det enklast i onlinebokningen alt info@evomed.se, i övriga fall nås hon på jennyskilberg@evomed.se

Thomas Tönnerfors, leg. kiropraktor

Thomas är den fd hockeykillen som bor i kringelstan Södertälje. Han är nyfiken och alltid sugen på äventyr, därav att han kommer till oss och jobbar trots avståndet! När Thomas är ledig bilar han gärna ner till Alperna tillsammans med frun och cyklar mountainbike. På hemmaplan är det padel och längdskidor som gäller, passande nog.

Thomas har lång erfarenhet som kiropraktor och är speciellt bra på axelleder som han gillar lite extra. Jobbar gärna med laser som komplement till kiropraktiska justeringar och är mycket mån om att patienten ska känna sig väl omhändertagen. Thomas finns att boka på onlinebokningen eller 056013077.

Jenny Boström, massör


Ann Larsson, massör och lymfdränagemassör