Om oss

EVOMED ligger i Torsby Sportcenter. Vi finns i samma lokaler som Torsby Ski Tunnel och   60°NORD Functional Training. 

EVOMED erbjuder kiropraktik, fysioterapi, massage och lymfdränagemassage samt föreläsningar för både privatpersoner och företag. Vi som jobbar här är Jenny Skilberg, Jenny Boström, Ann Larsson, Thomas Tönnerfors och Ann Jonsson. Mer om våra medarbetare kan du läsa här nedan.


Jenny Skilberg, leg. kiropraktor, funktionsmedicinskt utbildad och föreläsare.

Jenny är klinikägare och leg. Kiropraktor med passion för fotens funktion och påverkan på kroppen. Jenny är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolans femåriga utbildning i Stockholm och FMVUs fortbildning inom Funktionsmedicin. Jenny ser kroppen som en helhet och arbetar utifrån varje individs behov och kroppsegenskaper. Jenny är också utbildad inom nåltekniken Dry Needling.

Med ett djupt intresse för evolutionsmedicin är Jenny även föreläsare inom ämnet tillsammans med livsstilsdesign. Jenny brinner för att sprida kunskap och inspirera människor till ett friskare leverne som människan är skapt för både biomekaniskt och biokemiskt.
Vill du göra en bokning hos Jenny görs det enklast i onlinebokningen alt info@evomed.se, i övriga fall nås hon på jennyskilberg@evomed.se

Ann Jonsson, leg. fysioterapeut

Ann Jonsson, leg. fysioterapeut är en stark styrkelyftare som gärna tävlar styrkelyft på veterannivå. Hon har sina rötter från Ekshärad och har gedigen erfarenhet med över 30 år som fysioterapeut. Ann har jobbat på Torsby sjukhus i 17 år och har under ca 10 års tid hjälpt elever på Idrottsgymnasiet i Torsby för att prestera smärt- och skadefritt. De senaste fyra åren har hon jobbat inom primärvård i Karlstad. Med vidareutbildning inom bl a ortopedisk manuell terapi, akupunktur och rehabiliterande träning behandlar hon och tänker långsiktigt. Stor vikt läggs vid att varje individ ska få rätt bedömning, rehabilitering och träning för hållbara resultat. Undersöker och behandlar alla besvär från rörelseapparaten, även behandling av godartad lägesyrsel (kristallsjuka).

Thomas Tönnerfors, leg. kiropraktor

Thomas är den fd hockeykillen som bor i kringelstan Södertälje. Han är nyfiken och alltid sugen på äventyr, därav att han kommer till oss och jobbar trots avståndet! När Thomas är ledig bilar han gärna ner till Alperna tillsammans med frun och cyklar mountainbike. På hemmaplan är det padel och längdskidor som gäller, passande nog.

Thomas har lång erfarenhet som kiropraktor och är speciellt bra på axelleder som han gillar lite extra. Jobbar gärna med laser som komplement till kiropraktiska justeringar och är mycket mån om att patienten ska känna sig väl omhändertagen. Thomas finns att boka på onlinebokningen eller 056013077.

Jenny Boström, cert. massageterapeut och administratör