OM OSS

EVOMED ligger i Torsby Sportcenter. Vi finns i samma lokaler som Torsby Ski Tunnel och   60°NORD Functional Training. 

Vi erbjuder hälsa inifrån och ut och även skönhetsbehandlingar. Hos oss finns kiropraktik, privatläkare, massageterapi och lymfsystemsbehandling. Skönhetsbehandlingar utför vi med cryoterapi och microneedling. Självklart erbjuder vi också föreläsningar/workshops och kurser för både privatpersoner och företag. Vi som jobbar här är Jenny Skilberg, Jenny Boström, Mareike Claussen Geb Dreidax, Sofia Mattsson och Patrik Myhre. Ibland till låns får vi även ha Thomas Tönnerfors hos oss. Mer om våra medarbetare kan du läsa här nedan.


Jenny Skilberg, leg. kiropraktor, funktionsmedicinskt utbildad och föreläsare.

Jenny är klinikägare och leg. Kiropraktor med passion för hela kroppen, inifrån och ut. Jenny är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolans femåriga utbildning i Stockholm och FMVUs fortbildning inom Funktionsmedicin. Jenny ser kroppen som en helhet och arbetar utifrån varje individs behov och kroppsegenskaper. Jenny är också utbildad inom nåltekniken dry needling och medicinsk laser.

Med ett djupt intresse för evolutionsmedicin är Jenny även föreläsare inom ämnet tillsammans med livsstilsdesign. Jenny brinner för att sprida kunskap och inspirera människor till ett friskare leverne som människan är skapt för både biomekaniskt och biokemiskt.
Vill du göra en bokning hos Jenny görs det enklast i onlinebokningen alt info@evomed.se, i övriga fall nås hon på jennyskilberg@evomed.se

Jenny Boström, cert. massageterapeut och medicinsk laserterapeut

Jenny är den dansante massageterapeuten som är uppvuxen i Timrå men lyckligtvis tillslut hamnade här i Torsby. Jenny jobbar med svensk klassisk massage men efter flera år i yrket och med stor nyfikenhet framåt jobbar hon till stora delar även terapeutiskt. Att arbeta massageterapeutiskt innebär mer problemlösande behandling än avslappning, så till Jenny kan du även söka dig vid smärtbesvär och nedsatt funktion. Hon blandar olika manuella mjukdelstekniker och är utbildad inom medicinsk laser.

Jenny lever som hon lär och utgår från våra evolutionära funktioner så därför hittar du henne ofta sittande på golvet istället för vid skrivbord, gärna iklädd tåstrumpor för bästa funktion för fötterna! En tjej med mycket energi för rörelse som gärna löptränar, går en golfrunda eller tar ett cykelpass i lag med maken.

Vill du komma i kontakt med Jenny nås hon på jennybostrom@evomed.se. Boka en tid görs smidigt i onlinebokningen.

Mareike Claussen Geb Dreidax, leg. distriktsläkare, PhD i Genetik och masterexamen i Biologi

Mareike är klinikens läkare och kommer ursprungligen från Tyskland. Via en lång omväg bl a förbi universitet i Oxford och med en doktorsavhandling i genetik och masterexamen i biologi landade hon tillslut här i Torsby med sin make. Här trivs de väldigt bra på sin hästgård i Rinn med fyra barn och ett biologiskt mångfald av djur!
Mareike jobbar deltid som forskningsledare inom primärvården Värmland, på mödravården och hos oss på EVOMED. Utöver det har hon en passion för anti-ageing utifrån ett hälsoperspektiv där hon anser det självklart att kunna leva friskt och sunt till hög ålder.

Mareike är nyfiken och passionerad kring vad som orsakar sjukdom och ohälsa hos sina patienter och lägger stor tid på att läsa, utforska och ta till sig de senaste teknikerna inom medicinteknik för att kunna hjälpa varje individ biokemiskt på cellnivå.

Bokning görs smidigt i vår onlinebokning. Vill du komma i kontakt med Mareike mailar du mareike@evomed.se

Sofia Mattsson, cert. cryoterapeut, dipl. lymfmassör och administratör

Sofia är vår enda urvärmlänning som ursprungligen kommer från Sunne men som hamnat i Lämbacken. Fyrabarnsmamman som inte räds att prova nya saker och byta karriär trots lärarexamen med fast tjänst. Nu i småbarnsåren lever hon livet som man gör mest, försöker få allt att gå ihop, få tillräckligt med sömn och servera näringstät mat på bordet.

Sofia är klinikens lymfexpert och behandlar lymfsystemet framgångsrikt med olika tekniker såsom klassisk lymfmassage, kombinationsbehandling med QRYOkompressionsbyxor och även med laser.

Utöver lymfbehandling erbjuder Sofia EVOMED Estetics behandlingar för yttre välbefinnande. Hon jobbar med microneedling och cryoteknik som bla fryser bort fettvävnad permanent, minskar eller eliminerar celluliter, slätar ut och föryngrar huden, får bort dubbelhakor och mycket mycket mer! Klicka här för mer info om specifika behandlingar.

Sofia är också vår klippa för bokningar och det är henne du får hjälp av när du ringer eller mailar till oss.
Vill du komma i kontakt med Sofia mailar du sofiamattsson@evomed.se eller bokar in dig på gratis telefonkonsultation i onlinebokningen.

Patrik Myhre, leg. kiropraktor

Vår kiropraktor Patrik är en familjekär tvåbarnsfar bosatt i Forshaga. Två dagar i veckan styr han kosan mot Torsby för att jobba hos oss på EVOMED. Patrik tycker om att träna för sitt välmående och med bakgrund som PT har han inga problem att hålla sig i form.
Med sin femåriga utbildning vid Skandinaviska kiropraktorhögskolan i ryggen blandar han gärna olika manuella tekniker, kompletterar med dry needling och medicinsk laser vid behandling. Långsiktighet är viktigt för Patrik och av honom får du gärna tips och träningsprogram för att hålla dig stark och smärtfri.
Utöver det kliniska arbetet så undervisar Patrik också på Molkoms folkhögskola på programmet för hälsotränare.

Vill du komma i kontakt med Patrik går det bra att maila patrikmyhre@evomed.se eller så bokar du in dig på ett besök i vår onlingbokning här.

Thomas Tönnerfors, leg. kiropraktor – är på paus och jobbar på hemmaplan i Södertälje!

Thomas är den fd hockeykillen som bor i kringelstan Södertälje. Han är nyfiken och alltid sugen på äventyr, därav att han kommer till oss och jobbar trots avståndet! När Thomas är ledig bilar han gärna ner till Alperna tillsammans med frun och cyklar mountainbike. På hemmaplan är det padel och längdskidor som gäller, passande nog.

Thomas har lång erfarenhet som kiropraktor och jobbar gärna med laser som komplement till kiropraktiska justeringar. Thomas är mycket mån om att patienten ska känna sig väl omhändertagen. Just nu är Thomas på paus här i Torsby och jobbar på med sina patienter i hemstaden.