OM OSS

EVOMED ligger i Torsby Sportcenter. Vi finns i samma lokaler som Torsby Ski Tunnel och   60°NORD Functional Training. 

Vi erbjuder hälsa inifrån och ut och även skönhetsbehandlingar. Hos oss finns kiropraktik, privatläkare, massageterapi och lymfsystemsbehandling. Skönhetsbehandlingar utför vi med cryoterapi och microneedling. Självklart erbjuder vi också föreläsningar/workshops och kurser för både privatpersoner och företag. Vi som jobbar här är Jenny Skilberg, Jenny Boström, Mareike Claussen Geb Dreidax och Sofia Mattsson. Ibland till låns även Thomas Tönnerfors. Mer om våra medarbetare kan du läsa här nedan.


Jenny Skilberg, leg. kiropraktor, funktionsmedicinskt utbildad och föreläsare.

Jenny är klinikägare och leg. Kiropraktor med passion för hela kroppen, inifrån och ut. Jenny är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolans femåriga utbildning i Stockholm och FMVUs fortbildning inom Funktionsmedicin. Jenny ser kroppen som en helhet och arbetar utifrån varje individs behov och kroppsegenskaper. Jenny är också utbildad inom nåltekniken Dry Needling.

Med ett djupt intresse för evolutionsmedicin är Jenny även föreläsare inom ämnet tillsammans med livsstilsdesign. Jenny brinner för att sprida kunskap och inspirera människor till ett friskare leverne som människan är skapt för både biomekaniskt och biokemiskt.
Vill du göra en bokning hos Jenny görs det enklast i onlinebokningen alt info@evomed.se, i övriga fall nås hon på jennyskilberg@evomed.se

Jenny Boström, cert. massageterapeut och administratör

Jenny är den dansante massören som är uppvuxen i Timrå. Vi delar Jenny med Kulturskolan i Torsby där hon är danslärare på halvtid. Hos oss är massageterapeut och har en förkärlek och nyfikenhet kring foten och dess betydelse för kroppen. En tjej med mycket energi för rörelse som gärna löptränar, går en golfrunda eller tar ett cykelpass i lag med maken.

Jenny är också vår klippa för bokningar och det är henne du får hjälp av när du ringer eller mailar till oss.

Vill du komma i kontakt med Jenny nås hon på jennybostrom@evomed.se. Boka en tid görs smidigt i onlinebokningen.

Mareike Claussen Geb Dreidax, leg. distriktsläkare, PhD i Genetik och masterexamen i Biologi

Mareike är klinikens läkare och kommer ursprungligen från Tyskland. Via en lång omväg bl a förbi universitet i Oxford och med en doktorsavhandling i genetik och masterexamen i biologi landade hon tillslut här i Torsby med sin make. Här trivs de väldigt bra på sin hästgård i Rinn med fyra barn och ett biologiskt mångfald av djur!
Mareike jobbar deltid som forskningsledare inom primärvården Värmland, på mödravården och hos oss på EVOMED. Utöver det har hon en passion för anti-ageing utifrån ett hälsoperspektiv där hon anser det självklart att kunna leva friskt och sunt till hög ålder.

Mareike är nyfiken och passionerad kring vad som orsakar sjukdom och ohälsa hos sina patienter och lägger stor tid på att läsa, utforska och ta till sig de senaste teknikerna inom medicinteknik för att kunna hjälpa varje individ biokemiskt på cellnivå.

Bokning görs smidigt i vår onlinebokning. Vill du komma i kontakt med Mareike mailar du mareike@evomed.se

Sofia Mattsson, cert. cryoterapeut och dipl. lymfmassör

Sofia är vår enda urvärmlänning som ursprungligen kommer från Sunne men som hamnat i Lämbacken. Fyrabarnsmamman som inte räds att prova nya saker och byta karriär trots lärarexamen med fast tjänst. Nu i småbarnsåren lever hon livet som man gör mest, försöker få allt att gå ihop, få tillräckligt med sömn och näringstät mat på bordet.

Sofia är mycket intresserad av evolutionsmedicinska ämnen såsom ursprunglig kost för människan och utifrån det också hjälpa kroppen att optimera, både på insidan och utsidan. Fick upp ögonen för cryoterapi då hon själv fått mycket goda resultat. Bytte som sagt karriär och hjälper nu andra människor att nå hälsa genom lymfbehandling och estetiska behandlingar med cryoterapi.

Vill du komma i kontakt med Sofia mailar du sofiamattsson@evomed.se eller bokar in dig på gratis telefonkonsultation i onlinebokningen. Vet du vad du vill ha kan du surfa in i onlinebokningen och boka direkt där!

Thomas Tönnerfors, leg. kiropraktor

Thomas är den fd hockeykillen som bor i kringelstan Södertälje. Han är nyfiken och alltid sugen på äventyr, därav att han kommer till oss och jobbar trots avståndet! När Thomas är ledig bilar han gärna ner till Alperna tillsammans med frun och cyklar mountainbike. På hemmaplan är det padel och längdskidor som gäller, passande nog.

Thomas har lång erfarenhet som kiropraktor och jobbar gärna med laser som komplement till kiropraktiska justeringar. Thomas är mycket mån om att patienten ska känna sig väl omhändertagen. Just nu är Thomas på paus här i Torsby och jobbar på med sina patienter i hemstaden.