OM OSS

EVOMED ligger i Torsby Sportcenter. Vi finns i samma lokaler som Torsby Ski Tunnel och   60°NORD Functional Training. 

Vi erbjuder hälsa inifrån och ut. Hos oss finns kiropraktik, privatläkare och massageterapi. Självklart erbjuder vi också föreläsningar/workshops och kurser för både privatpersoner och företag. Vi som jobbar här är Jenny Skilberg, Jenny Boström, Mareike Claussen Geb Dreidax och Thomas Tönnerfors. Mer om våra medarbetare kan du läsa här nedan.


Jenny Skilberg, leg. kiropraktor, funktionsmedicinskt utbildad och föreläsare.

Jenny är klinikägare och leg. Kiropraktor med passion för hela kroppen, inifrån och ut. Jenny är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolans femåriga utbildning i Stockholm och FMVUs fortbildning inom Funktionsmedicin. Jenny ser kroppen som en helhet och arbetar utifrån varje individs behov och kroppsegenskaper. Jenny är också utbildad inom nåltekniken dry needling och medicinsk laser.

Med ett djupt intresse för evolutionsmedicin är Jenny även föreläsare inom ämnet tillsammans med livsstilsdesign. Jenny brinner för att sprida kunskap och inspirera människor till ett friskare leverne som människan är skapt för både biomekaniskt och biokemiskt.
Vill du göra en bokning hos Jenny görs det enklast i onlinebokningen alt info@evomed.se, i övriga fall nås hon på jennyskilberg@evomed.se

Jenny Boström, cert. massageterapeut och medicinsk laserterapeut. Administratör.

Jenny är den dansante massageterapeuten som är uppvuxen i Timrå men lyckligtvis tillslut hamnade här i Torsby. Jenny jobbar med svensk klassisk massage men efter flera år i yrket och med stor nyfikenhet framåt jobbar hon till stora delar även terapeutiskt. Att arbeta massageterapeutiskt innebär mer problemlösande behandling än avslappning, så till Jenny kan du även söka dig vid smärtbesvär och nedsatt funktion. Hon blandar olika manuella mjukdelstekniker, är vidareutbildad inom medicinsk laser och dry needling.

Utöver det terapeutiska är Jenny vår klippa i växeln och det är henne du pratar med när du ringer eller mailar oss!

Jenny lever som hon lär och utgår från våra evolutionära funktioner så därför hittar du henne ofta sittande på golvet istället för vid skrivbord, gärna iklädd tåstrumpor för bästa funktion för fötterna! En tjej med mycket energi för rörelse som gärna löptränar och erbjuder även dansklasser hos Stark By Berg Studio i Lysvik.

Vill du komma i kontakt med Jenny nås hon på jennybostrom@evomed.se. Boka en tid görs smidigt i onlinebokningen.

Mareike Claussen Geb Dreidax, leg. distriktsläkare, PhD i Genetik och masterexamen i Biologi

Mareike är klinikens läkare och kommer ursprungligen från Tyskland. Via en lång omväg bl a förbi universitet i Oxford och med en doktorsavhandling i genetik och masterexamen i biologi landade hon tillslut här i Torsby med sin make. Här trivs de väldigt bra på sin hästgård i Rinn med fyra barn och ett biologiskt mångfald av djur!
Mareike har en passion för anti-ageing utifrån ett hälsoperspektiv där hon anser det självklart att kunna leva friskt och sunt till hög ålder.

Mareike är nyfiken och passionerad kring vad som orsakar sjukdom och ohälsa hos sina patienter och lägger stor tid på att läsa, utforska och ta till sig de senaste teknikerna inom medicinteknik för att kunna hjälpa varje individ biokemiskt på cellnivå.

Bokning görs smidigt i vår onlinebokning. Vill du komma i kontakt med Mareike mailar du mareike@evomed.se

Thomas Tönnerfors, leg. kiropraktor

Thomas är den träningsglada padelkillen som bor i kringelstan Södertälje. Han har förälskat sig i värmlandsskogarna och pendlar till oss veckovis. Närheten till naturen, skidtunneln och de utomordentligt trevliga patienterna är det som lockar. Den fd hockeyspelaren som numer gärna sysslar med längdskidåkning, padel och styrketräning har en likasinnad fru som också hon gillar uteliv, så visst hoppas vi på kliniken att han får med sig henne och flyttar hit permanent framöver! Thomas är specialutbildad inom medicinsk laser och lägger stor vikt att du som patient ska känna dig sedd och hörd.