Blickar framåt och utvecklas!

?>

Varmt välkommen hälsar vi dig till aktin som iom denna förändring passar på att byta namn till EVOMED. Du som varit hos oss tidigare kommer inte bli besviken då vi jobbar på som förut men med skillnaden att vi nu även kan erbjuda fler och nya tjänster.

Vi brinner för din hälsa och kan äntligen även erbjuda dig funktionsmedicin utöver kiropraktik och massage. Hos oss kan du själv välja vilken nivå du vill ha hjälp med din hälsa. Låt oss presentera tre olika funktionsmedicinska paket;

FUNGERA – för dig som vill ha hjälp med hur du kan komma igång att förbättra din hälsa och ork. Kanske behöver du tips och råd kring någon diagnos du vill skapa bästa förutsättningar för. Här kan du även kombinera med kiropraktik om du vill.

OPTIMERA – passar dig som vill investera i din hälsa på djupet. Du får en personlig analys och hälsoplan utifrån funktionsmedicinska tester och kiropraktisk undersökning och behandling. Omfattande behandlingspaket som ger dig kunskap om din kropp och hälsa för livet.

PRESTERA – För dig som vill optimera din kropp inför prestation både fysiskt och biokemiskt. I detta paket kombinerar vi funktionsmedicin för att optimera ditt immunförsvar, kiropraktisk behandling för att skapa de bästa biomekaniska förutsättningarna och Max VO2 samt laktattest i Torsbys testlabb så att du kan optimera ditt träningsupplägg. Detta paket maximerar dina förutsättningar inför t ex Vasaloppet och Svensk Klassiker.

Läs mer om funktionsmedicin och våra paket här.


Kurs i livsstilsdesign – navigera dig till hållbar hälsa

Känner du att du behöver mer hjälp över tid och att det skulle vara skönt att få göra livsstilsförändring tillsammans med fler? Då säger vi håll utkik, snart kommer det även en kurs i livsstilsdesign för dig som vill återfå eller öka din hälsa inifrån och ut.


Avslutningsvis säger vi tack till alla våra patienter och klienter som varit oss trogna under aktin Kiropraktik & Hälsas åtta år och hälsar både dem och nya besökare välkomna att upptäcka framtiden tillsammans med oss på EVOMED. /Jenny leg. kiropraktor, funktionsmedicinsk terapeut och föreläsare

Lämna en kommentar

Relateade inlägg